Autor |
Co się dzieje w Białaczowie? |
edek
Użytkownik
Data rejestracji: 03.04.10 |
Dodane dnia 06-09-2010 19:28 |
|
|
Co się dzieje z "Obywatelem z Białaczowa"? Bardzo brakuje mi jego trafnych i mądrych wypowiedzi. |
|
Autor |
RE: Co się dzieje w Białaczowie? |
Obywatel_z_Bialaczowa
Użytkownik
Data rejestracji: 28.02.10 |
Dodane dnia 13-09-2010 22:12 |
|
|
Witam,
ostatnio z uwagi na okres wakacyjny rzadziej tu zaglądam. Z resztą większość moich wypowiedzi i tak sprowokowała tylko do dociekań kim jestem a nie co można z daną sprawą zrobić - to trochę zniechęca... Ale obiecuję się troszkę bardziej angażować, tym bardziej że wybory coraz bliżej a nie ukrywam, że zarówno temu Panu jak i jego świcie (Radnym) chyba najwyższa pora podziękować!!! To nie jest ich prywatny folwark i jeśli tylko będę mógł chętnie dołożę swoją cegiełkę aby wystawić im za to wszystko rachunek....
|
|
Autor |
stachu
Użytkownik
Data rejestracji: 30.10.09 |
Dodane dnia 14-09-2010 14:02 |
|
|
Wyczuwam, że "obywatel z Białaczowa" to człowiek czynu. Parafrazując jego wypowiedź"ważne nie to kim jestem ale co można z daną sprawą zrobić, jak ją rozwiązać".... Wierzę kolego, że masz w sobie (czego również nam wszystkim życzę) tyle energii, ażeby nie tylko słowem ale i czynem przyczynić się do rozwoju nasze lokalnej społeczności. Czas wielki!... |
|
Autor |
edek
Użytkownik
Data rejestracji: 03.04.10 |
Dodane dnia 25-09-2010 22:07 |
|
|
Co za cisza . A wybory coraz bliżej . Może podyskutujemy na temat kandydatów na WÓJCIA I RADNYCH |
|
Autor |
Viki Biera
Użytkownik
Data rejestracji: 15.11.08 |
Dodane dnia 02-10-2010 10:33 |
|
|
Oj będzie się działo, będzie działo. Już dziś i jutro nowy hermes godzina 16 dzis i 16 sta jutro. Wystawy rzeźb, obrazów, fotografii. Konkursy i koncerty. Zapraszam serdecznie.
|
|
Autor |
Viki Biera
Użytkownik
Data rejestracji: 15.11.08 |
Dodane dnia 08-10-2010 10:50 |
|
|
Sami zobaczcie co się dzieje w Białaczowie. To tylko namiastka tego co się działo 2 i 3 października.
http://www.youtube.com/watch?v=OjAlADx1naI
|
|