Autor |
UWAGA UWAGA!!!!! |
barbara
Użytkownik
Data rejestracji: 25.01.12 |
Dodane dnia 20-03-2012 06:59 |
|
|
Witam wszystkich .Pozwole sobię na pewna krytyke , spacerując w poniedziałek zauwazyłam u wielmożnej pani wójt nowy nabytek w postaci nowego auta bardzo sliczny marki nie znam .Jak widac tupet i stopień arogancji nie zmalał i widać tendencje wzrostowe czy pani wójt czuje się taka pewna że jej nic nie grozi i dalej się szarogęsi.Ciekawe co na to urzad skarbowy ?POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO DYSKUSJI .
barbara |
|
Autor |
RE: UWAGA UWAGA!!!!! |
zdzisiu007
Użytkownik
Data rejestracji: 28.03.10 |
Dodane dnia 25-03-2012 08:01 |
|
|
Droga Barbaro widzę tutaj żal do premiera, prezydenta obecnych kadencji i tych z poprzednich lat. Fakt rozwarstwienie wynagrodzeń strefy budżetowej i sektora prywatnego jest znaczący. Ale nie rozumiem skąd zazdrość aż po rozgoryczenie. Jak ktoś zarabia kasę to ma ją trzymać w skarpecie?. Bo wszyscy nie będą widzieć. Niedorzeczne. Jest jawne ile kto zarabia w sektorze państwowym. I czy jest kogoś stać na takie auto czy lepsze to jego sprawa lub sprawa zdolności kredytowej.
ps. niech się wstydzi ten kto widzi . a U.S. pobierze należność z tytułu umowy przeniesienia własności. i tyle na temat. |
|
Autor |
barbara
Użytkownik
Dodane dnia 25-03-2012 08:49 |
|
|
Człowieku zejdz na ziemie jak masz problemy ze sobą lub z oceną pewnych faktów to zastanów się a dopiero zacznij dyskusję. Znalazł się obronca UCISNIONYCh!!!!!!!!!
barbara |
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Dodane dnia 25-03-2012 17:54 |
|
|
wiesz jak masz problem to napisz do "przyjaciółki" ja proponuje napisać tobie ogólny manifest na forum przeciwko zbyt wysokim jawnym dochodom pracowników miny. zwołać zwolenników i mała pikieta przed budynkiem siedziby gminy. widzę że twoje blablablanie nie odniesie żadnego skutku. tak jak bujasz w chmurach myśląc że tym postem coś zdziałasz. zastanów się kto jest uciśniony a kto może wszystko??. a fakt jest taki żę nowy początek powinien być budowany na zgliszczach starego ładu.
a wiec precz z preczem psełdomoralnym modernistycznym autochtoniczny i credo że to kościół postępuje dobrze, dając solenny dowód właściwego postępowania.
.ps wszyscy bedziemy sądzeni jednakowo. |
|
Autor |
barbara
Użytkownik
Dodane dnia 25-03-2012 20:01 |
|
|
BRAWO !!! Inteligencją to ty nie grzeszysz .Masz cos z tego czy jesteś taki pusty i denerwujesz ludzi na daremno .STWIERDZAM fakt iż jestes lizuskiem chcesz miec zabawe życze powodzenia.
barbara |
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Dodane dnia 25-03-2012 20:23 |
|
|
tak barbara od posta mam 100 netto. patrz ile zarobiłem. prócz tego dowiedziałem się że za grosz rozumu nie mam. ale to wiem. śpij dobrze. bez nerwa. |
|
Autor |
barbara
Użytkownik
Dodane dnia 25-03-2012 20:49 |
|
|
Co się dzieje z psychiką człowieka ,który nagle obwieszcza , że wie wszystko i wierzy w to tak mocno ze narażając się na szykany głosi nadal swoje poglądy?Psychiatra do którego trafiłbyś w historii choroby stwierdziłby .Pacjent wypowiada tresci o charakterze urojeniowym.Urojenia to specyficzne zniekształcenie myślenia.Wsród wielu urojeń wyróżnia się urojenia wielkosciowe ,osobowe i wyznawcze.
barbara |
|
Autor |
Matmer
Użytkownik
Data rejestracji: 01.02.10 |
Dodane dnia 25-03-2012 21:33 |
|
|
Jeżeli głównym problemem tej gminy jest to że Pani wójt ma nowy samochód to znaczy że jest fantastycznie. |
|
Autor |
klemens
Użytkownik
Data rejestracji: 24.11.08 |
Dodane dnia 26-03-2012 22:43 |
|
|
http://youtu.be/eE5F_u3t-gc
Jem jabłka!
Edytowane przez klemens dnia 26-03-2012 22:56 |
|
Autor |
gladiator
Użytkownik
Data rejestracji: 13.01.12 |
Dodane dnia 27-03-2012 12:30 |
|
|
Brawo za poczucie humoru . Ja też bym mordę cieszył jak bym tyle zarabiał za pierdzenie w stołek i zwiększenie zadłużenia Ug .Ale jest pięknie i ciszA!!!!!
gladiator |
|
Autor |
ZORRO
Użytkownik
Data rejestracji: 02.01.12 |
Dodane dnia 29-03-2012 22:24 |
|
|
rSiódme niebo nienawiścir30;.r1;
Ludzie skąd u was tyle nienawiści do tej osoby . Przecież podobnie jak inni, ta Pani też doznała wielu strat materialnych podczas wichury.
Korzystając z okazji składam wyrazy ubolewania z powodu strat materialnych ,których Pani doznała .
Zdaję sobie sprawę, iż otrzymane środki pomocowe były niewystarczające na pokrycie wszystkich szkód wyrządzonych przez wichurę na terenie Pani posesji, a w szczególności zniszczeń jakim uległ budynek mieszkalny(m.in. wewnętrzne pęknięcia ścian nośnych)- mam tylko nadzieję, że uszkodzeniom nie uległa nowo rozbudowana część domu. Na szczęście przy pensji około 4.863,..zł do ręki i jeszcze trzynastka szybko i skutecznie usunięto szkody.
Jednak nie wszyscy zapewne wiedzą, iż kataklizmem wyrządził również straty Pani rodzinie w Miedznej Drewnianej(dwie osoby otrzymały wsparcie). Myśląc o fenomenie tego zjawiska do dzisiaj nie potrafię go wytłumaczyć, ponieważ był to jedyny budynek mieszkalny w całej miejscowości, który uległ zniszczeniu , a rodzina otrzymała wsparcie !
Może to ingerencja sił nadprzyrodzonych (fatum ciążące nad Pani rodziną)? A skoro tak to może poprosić księży o egzorcyzmy niech wypędzą Demony r30;..
Poza stratami materialnymi doznała Pani również wielu strat moralnych z powodu licznych, złośliwych uwag internautów (wstydźcie się) , którzy wcześniej wypowiadali się na forum w wątku
pt.: rOsądźcie samir1;. tego niestety już żadna finansowa rekompensata nie jest w stanie zniwelowaćr30;., no może trochę na poprawę Pani samopoczucia wpłynął zakup samochodziku r11; ładny kolorek.
I proszę się nie przejmować tymi wszystkimi zazdrośnikami, ja też wyznaję zasadę, że jak się o własny tyłek dba to się ma!!!
Ten brak zrozumienia jest dla mnie niezrozumiały!!!!!
|
|
Autor |
edek
Użytkownik
Data rejestracji: 03.04.10 |
Dodane dnia 30-03-2012 09:41 |
|
|
Brawo "zorro " to co napisałeś (zresztą bardzo inteligentnie - bez wulgaryzmów ) to szczera prawda . Obserwując te dyskusję dowiadujemy się coraz więcej ciekawych rzeczy . Jeśli to prawda to jestem w szoku (myślę że nie tylko ja ) |
|
Autor |
barbara
Użytkownik
Dodane dnia 30-03-2012 12:35 |
|
|
Dostali wsparcie bo pani WÓJT jest bardzo przebiegła i mysli że wszystko jest ok ciemnota nic nie rozumie i ładnie się będzie kłaniać .Kwestia czasu jak ten dobrobyt zniknie i do tyłka się dobiorą ale teraz zyj chwila.Łaska wyborców na pstrym koniu jezdzi !!!!A to juz jest koniec rządów pani G ZOSTALO 3 LATA OSTATNIE TRZY LATA A PÓZNIEJ ZASIŁEK CIEKAWE CZY WYSTARCZY?
barbara |
|