Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów.
News Search:
Strona Główna · Historia - czy Hitler był w Białaczowie? · Znani z Białaczowa · Artykuły · Download · Linki · Galeria · OGŁOSZENIAListopad 25 2024 10:43:28
Obecny adres IP
3.133.128.227
Nawigacja
Statut
Ogłoszenia drobne
Strona Główna
Pogoda - Białaczów
Historia - czy Hitler był w Białaczowie?
Oświadczenie
LKS Białaczów
Kontakt
Szukaj
OGŁOSZENIA
Archiwum newsów
NASZE INICJATYWY
NOSTALGIA BAND
Ostatnie Artykuły
"Przeniknąć siebie...
Melancholia końca r...
Diagnoza stanu rzeczy.
Stracone pokolenie?
Nasze dzieci - nasz...
Użytkowników Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 327
Nieaktywowany Użytkownik: 0
Najnowszy Użytkownik: Uloni1
Orkiestra dęta
Najnowszy Album

Parczów
Losowa fotografia
Zaprzyjaźnione strony
Szkoła Podstawowa w Białaczowie
Szkoła Podstawowa - Miedzna Drewniana
BIP
Zespół muzyczny ,,Nostalgia Band-Białaczów
Zobacz Temat
Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów. | Białaczów. | Białaczów.
Autor UWAGA UWAGA!!!!!
barbara
Użytkownik

Data rejestracji: 25.01.12
Dodane dnia 20-03-2012 06:59
Witam wszystkich .Pozwole sobię na pewna krytyke , spacerując w poniedziałek zauwazyłam u wielmożnej pani wójt nowy nabytek w postaci nowego auta bardzo sliczny marki nie znam .Jak widac tupet i stopień arogancji nie zmalał i widać tendencje wzrostowe czy pani wójt czuje się taka pewna że jej nic nie grozi i dalej się szarogęsi.Ciekawe co na to urzad skarbowy ?POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO DYSKUSJI .

barbara
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: UWAGA UWAGA!!!!!
zdzisiu007
Użytkownik

Data rejestracji: 28.03.10
Dodane dnia 25-03-2012 08:01
Droga Barbaro widzę tutaj żal do premiera, prezydenta obecnych kadencji i tych z poprzednich lat. Fakt rozwarstwienie wynagrodzeń strefy budżetowej i sektora prywatnego jest znaczący. Ale nie rozumiem skąd zazdrość aż po rozgoryczenie. Jak ktoś zarabia kasę to ma ją trzymać w skarpecie?. Bo wszyscy nie będą widzieć. Niedorzeczne. Jest jawne ile kto zarabia w sektorze państwowym. I czy jest kogoś stać na takie auto czy lepsze to jego sprawa lub sprawa zdolności kredytowej.

ps. niech się wstydzi ten kto widzi . a U.S. pobierze należność z tytułu umowy przeniesienia własności. i tyle na temat.
barbara
Użytkownik

Dodane dnia 25-03-2012 08:49
Człowieku zejdz na ziemie jak masz problemy ze sobą lub z oceną pewnych faktów to zastanów się a dopiero zacznij dyskusję. Znalazł się obronca UCISNIONYCh!!!!!!!!!

barbara
zdzisiu007
Użytkownik

Dodane dnia 25-03-2012 17:54
wiesz jak masz problem to napisz do "przyjaciółki" ja proponuje napisać tobie ogólny manifest na forum przeciwko zbyt wysokim jawnym dochodom pracowników miny. zwołać zwolenników i mała pikieta przed budynkiem siedziby gminy. widzę że twoje blablablanie nie odniesie żadnego skutku. tak jak bujasz w chmurach myśląc że tym postem coś zdziałasz. zastanów się kto jest uciśniony a kto może wszystko??. a fakt jest taki żę nowy początek powinien być budowany na zgliszczach starego ładu.

a wiec precz z preczem psełdomoralnym modernistycznym autochtoniczny i credo że to kościół postępuje dobrze, dając solenny dowód właściwego postępowania.

.ps wszyscy bedziemy sądzeni jednakowo.
barbara
Użytkownik

Dodane dnia 25-03-2012 20:01
BRAWO !!! Inteligencją to ty nie grzeszysz .Masz cos z tego czy jesteś taki pusty i denerwujesz ludzi na daremno .STWIERDZAM fakt iż jestes lizuskiem chcesz miec zabawe życze powodzenia.

barbara
zdzisiu007
Użytkownik

Dodane dnia 25-03-2012 20:23
tak barbara od posta mam 100 netto. patrz ile zarobiłem. prócz tego dowiedziałem się że za grosz rozumu nie mam. ale to wiem. śpij dobrze. bez nerwa.smiley
barbara
Użytkownik

Dodane dnia 25-03-2012 20:49
Co się dzieje z psychiką człowieka ,który nagle obwieszcza , że wie wszystko i wierzy w to tak mocno ze narażając się na szykany głosi nadal swoje poglądy?Psychiatra do którego trafiłbyś w historii choroby stwierdziłby .Pacjent wypowiada tresci o charakterze urojeniowym.Urojenia to specyficzne zniekształcenie myślenia.Wsród wielu urojeń wyróżnia się urojenia wielkosciowe ,osobowe i wyznawcze.

barbara
Matmer
Użytkownik

Data rejestracji: 01.02.10
Dodane dnia 25-03-2012 21:33
Jeżeli głównym problemem tej gminy jest to że Pani wójt ma nowy samochód to znaczy że jest fantastycznie.
klemens
Użytkownik

Data rejestracji: 24.11.08
Dodane dnia 26-03-2012 22:43
http://youtu.be/eE5F_u3t-gc

Jem jabłka!
Edytowane przez klemens dnia 26-03-2012 22:56
gladiator
Użytkownik

Data rejestracji: 13.01.12
Dodane dnia 27-03-2012 12:30
Brawo za poczucie humoru . Ja też bym mordę cieszył jak bym tyle zarabiał za pierdzenie w stołek i zwiększenie zadłużenia Ug .Ale jest pięknie i ciszA!!!!!

gladiator
ZORRO
Użytkownik

Data rejestracji: 02.01.12
Dodane dnia 29-03-2012 22:24

rSiódme niebo nienawiścir30;.r1;
Ludzie skąd u was tyle nienawiści do tej osoby . Przecież podobnie jak inni, ta Pani też doznała wielu strat materialnych podczas wichury.
Korzystając z okazji składam wyrazy ubolewania z powodu strat materialnych ,których Pani doznała .
Zdaję sobie sprawę, iż otrzymane środki pomocowe były niewystarczające na pokrycie wszystkich szkód wyrządzonych przez wichurę na terenie Pani posesji, a w szczególności zniszczeń jakim uległ budynek mieszkalny(m.in. wewnętrzne pęknięcia ścian nośnych)- mam tylko nadzieję, że uszkodzeniom nie uległa nowo rozbudowana część domu. Na szczęście przy pensji około 4.863,..zł do ręki i jeszcze trzynastka szybko i skutecznie usunięto szkody.
Jednak nie wszyscy zapewne wiedzą, iż kataklizmem wyrządził również straty Pani rodzinie w Miedznej Drewnianej(dwie osoby otrzymały wsparcie). Myśląc o fenomenie tego zjawiska do dzisiaj nie potrafię go wytłumaczyć, ponieważ był to jedyny budynek mieszkalny w całej miejscowości, który uległ zniszczeniu , a rodzina otrzymała wsparcie !
Może to ingerencja sił nadprzyrodzonych (fatum ciążące nad Pani rodziną)? A skoro tak to może poprosić księży o egzorcyzmy niech wypędzą Demony r30;..
Poza stratami materialnymi doznała Pani również wielu strat moralnych z powodu licznych, złośliwych uwag internautów (wstydźcie się) , którzy wcześniej wypowiadali się na forum w wątku
pt.: rOsądźcie samir1;. tego niestety już żadna finansowa rekompensata nie jest w stanie zniwelowaćr30;., no może trochę na poprawę Pani samopoczucia wpłynął zakup samochodziku r11; ładny kolorek.
I proszę się nie przejmować tymi wszystkimi zazdrośnikami, ja też wyznaję zasadę, że jak się o własny tyłek dba to się ma!!!
Ten brak zrozumienia jest dla mnie niezrozumiały!!!!!

edek
Użytkownik

Data rejestracji: 03.04.10
Dodane dnia 30-03-2012 09:41
Brawo "zorro " to co napisałeś (zresztą bardzo inteligentnie - bez wulgaryzmów ) to szczera prawda . Obserwując te dyskusję dowiadujemy się coraz więcej ciekawych rzeczy . Jeśli to prawda to jestem w szoku (myślę że nie tylko ja )
barbara
Użytkownik

Dodane dnia 30-03-2012 12:35
Dostali wsparcie bo pani WÓJT jest bardzo przebiegła i mysli że wszystko jest ok ciemnota nic nie rozumie i ładnie się będzie kłaniać .Kwestia czasu jak ten dobrobyt zniknie i do tyłka się dobiorą ale teraz zyj chwila.Łaska wyborców na pstrym koniu jezdzi !!!!A to juz jest koniec rządów pani G ZOSTALO 3 LATA OSTATNIE TRZY LATA A PÓZNIEJ ZASIŁEK CIEKAWE CZY WYSTARCZY?

barbara
Skocz do Forum:
Opoczno.info
Hitler w Białaczowie?
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Gniazdo Rodzinne
Zamek i pałac
Zamek
Pałac Platerów
Powstanie Styczniowe
Oficjalna strona miasta Opoczno
PLATEROWIE
MUZEUM w OPOCZNIE
Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów