Autor |
RE: Stowarzyszenie - uwagi/sugestie/opinie |
zdzisiu007
Użytkownik
Data rejestracji: 28.03.10 |
Dodane dnia 29-03-2010 19:59 |
|
|
człowieku nie dajesz za wygraną uspokój się i przestań spamować. Zrób sobie własne forum znajdziesz wielu zapaleńców z którymi będziesz mógł rozwijać swój no wiesz "onanizm intelektualny" ja zakładam swój kaganiec. ADMINISTRATOR PROSZĘ USUŃ TEN TEKST JEST PŁYTKI JAK NOCNIK i tekst tego pana z poprzedniej strony.
PA VIKI oglądaj leci tomb rider na polsacie
Edytowane przez zdzisiu007 dnia 29-03-2010 20:11 |
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Dodane dnia 29-03-2010 20:06 |
|
|
cel zamierzony osiągnięty jesteśmy na stronie 4 a 3 była naprawdę ciekawa
zapraszam |
|
Autor |
Viki Biera
Użytkownik
Data rejestracji: 15.11.08 |
Dodane dnia 29-03-2010 20:20 |
|
|
[quote]zdzisiu007 napisał/a:
ja zakładam swój kaganiec. [b]
"nie wystarczy tylko pisać, a zrobić - to już trzeba mieć odwagę"
Johann Wolfgang von Goethe
|
|
Autor |
Teresa
Moderator
Miejscowość: Radom
Dodane dnia 29-03-2010 21:59 |
|
|
Drogi Kolego Zdzisiu 007 , przepraszam ,że tak późno, ale dopiero teraz odczytałam Twój komentarz do mojego cytatu. Masz racje zrozumiałeś na opak. Otóż wyjaśniam :"Nie ważne , kto z kim śpi"= nie ważne kto organizował WOŚP i turnieje ( szkoła z UG , U.G ze SPiRGB, nauczyciele z LKS-em, czy jeszcze inny zestaw) " ważne by dzieci były mądre" = ważne ,że imprezy były udane i było ogólne zadowolenie, bo jak wspomniałam wszyscy powinniśmy działać na rzecz mieszkańców, a nie dla własnego splendoru. Mam nadzieję ,że wyjaśniłam zrozumiale , a powiedzenie jest stare jak świat i cytowane właśnie w takich okolicznościach (taka sobie z życia wzięta przenośnia czy też porównanie). Pozdrwaiam |
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Dodane dnia 29-03-2010 22:46 |
|
|
Wie Pani przypomina mnie się trochę i ciśnie na usta znane powiedzenie Renaty Beger o jej kurwikach w oczach jest ono tak samo taktowne jak powiedzenie z Pani wypowiedzi. A i skoro powiedzenie jest tak strasznie stare przeszukałem polski internet i nic nie znalazłem sorry.Alle dwa wpisy są ze strony stowarzyszenia. jeden wpis z przed 2 godzin a drugi z 26 marca.
Pozdrawiam Mały zdisiu
|
|
Autor |
Piotr Kolczynski
Super Administrator
Data rejestracji: 14.11.08 |
Dodane dnia 30-03-2010 08:38 |
|
|
Witam dyskutantów. Nie będę ingerował w forum, usuwając teksty. Chyba, że będą wulgarne.
Sprawę usuwania pozostawiam moderatorowi.
"Jestem Polakiem, więc obowiązki mam polskie..."
Edytowane przez Piotr Kolczynski dnia 30-03-2010 08:39 |
|
Autor |
Obywatel_z_Bialaczowa
Użytkownik
Data rejestracji: 28.02.10 |
Dodane dnia 30-03-2010 08:59 |
|
|
A kto jest owym Moderatorem? |
|
Autor |
Piotr Kolczynski
Super Administrator
Data rejestracji: 14.11.08 |
Dodane dnia 30-03-2010 09:28 |
|
|
Wystarczy kliknąć link forum na głównej stronie.
"Jestem Polakiem, więc obowiązki mam polskie..." |
|
Autor |
Obywatel_z_Bialaczowa
Użytkownik
Dodane dnia 30-03-2010 09:34 |
|
|
Teraz widzę - dzięki |
|
Autor |
Teresa
Moderator
Dodane dnia 30-03-2010 17:49 |
|
|
Drogi Kolego Zdzisiu007 -jeśli tak to odbierasz to nie zostaje mi nic innego jak przeprosić forum za , może , źle dobrane porównanie. Jak wspomniane było wcześniej - interpretacja tekstu jest sprawą indywidualną każdego nas. Ale dziękuję za uwagę, postaram się poprawić. A daleko mi do Pani Beger - nie mam tak długiego warkocza i tak iskrzących oczu |
|
Autor |
zbigniew
Administrator
Data rejestracji: 16.11.08 |
Dodane dnia 30-03-2010 18:04 |
|
|
Są w Stowaryszeniu koledzy, którzy bez rogłosu na swój temat robią co do nich należy.Niekiedy występują przy tym w podwójnej roli.W ostatnim czasie w gminie organizownych jest mnóstwo imprez rekreacyjnych i sportowych (patrz informacje na stronie stowbial).Jednym z nich jest nasz kolega Piotr Jachowicz.Zgadzam się z opinią szefowej stowarzyszenia, że najważniejsze by przynosiło to zadowolenie ogółowi. I tak się dzieje, mam nadzieję.A Piotrowi wielkie dzięki.Prawdą też jest że na tych imprezach brak jest naszego logo.Obiecujemy poprawę, i dziękujemy za uwagi.
Edytowane przez zbigniew dnia 30-03-2010 18:11 |
|
Autor |
Teresa
Moderator
Dodane dnia 30-03-2010 19:07 |
|
|
Potwierdzam wypowiedź zbigniewa. Wprawdzie Kol Piotr Jachowicz nie życzył sobie rozgłosu, ale skoro się ukazała dokładam swoją opinię.
Jest b.dobrym i odpowiedzialnym organizatorem imprez sportowych.
Mam nadzieję,że się nie zmieni. |
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Dodane dnia 30-03-2010 19:25 |
|
|
Mam pytanie czy można umieścić gdzieś post dotyczący przynależności do ugrupowań politycznych wszystkich członków zarządu myślę że nie jest to tajemnicą a może i użytkownicy zarejestrowani wyrazili by swoje poglądy polityczne. Tak z drugiej strony jest Pani jedynym moderatorem. Tak na pewno skoro dwie osoby wspomniały ten Pan PIOTR JACHOWICZ musiał się bardzo zasłużyć można wiedzieć w czym?? Przeczytałem w archiwum chwała mu za to. A ja pytam czy ktoś zaprosił kogoś kto potencjalnie mógł wpłynąć na bezrobocie w gminie zrobić coś pod wpływem emocji, i osób które mogły by umożliwić to i owo ludzie aaaaaaaaaaaaż chce się wyć
Edytowane przez zdzisiu007 dnia 30-03-2010 19:55 |
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Dodane dnia 30-03-2010 19:38 |
|
|
Wiem jestem szorstki. A odrobina trafnej krytyki dotykającej słusznych spraw i sedna prawdy....... wiecie jestem poprawny postępuje według założonego schematu chodzę do kościoła, uśmiecham się do wszystkich.Ale tak dalej być nie może ludzie jak nic nie zrobicie to ockniecie się z ręką w nocniku. Nie chwalić tylko zapytać co mogłeś zrobić lepiej a czego nie zrobiłeś i dlaczego. Konsekwentnie rozliczać i karać słusznie nagradzać. Bo nawet nasze genialne dzieci będą miały problemy z wyprostowaniem tego co my robimy a jeszcze większe z nadrobieniem naszych zaniechań.
Pozdro zdziś mały |
|
Autor |
kolega
Użytkownik
Data rejestracji: 29.12.09 |
Dodane dnia 30-03-2010 20:10 |
|
|
zdzisiu007 napisał/a:
ludzie aaaaaaaaaaaaż chce się wyć
zdzisiu007 . Masz rację, mnie tez się chce wyć. Chodź na Kowalów ze mną. Tam se powyjemy razem. Może ktoś do nas dołączy. Wtedy bedziemy w kupie. A wiesz, że KUPY nikt nie ruszy. |
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Dodane dnia 30-03-2010 20:28 |
|
|
te kolega poważnie bardzo pisze rozważam propozycje ale za cholerę nie wiem gdzie KOwaLów sprawdzE w Google mAps. jak ZnaJde to dAm Znać fakt jak Do. nas dołączy wielu Kolegów już to będzie już coś Poważnego wIesz czytaj tylko duże litery użytkowNiku pod nikiem "kolegA".
POZDRO mały zdziś
Edytowane przez zdzisiu007 dnia 30-03-2010 20:30 |
|
Autor |
Obywatel_z_Bialaczowa
Użytkownik
Dodane dnia 30-03-2010 22:00 |
|
|
zdzisiu007 napisał/a:
Mam pytanie czy można umieścić gdzieś post dotyczący przynależności do ugrupowań politycznych wszystkich członków zarządu myślę że nie jest to tajemnicą a może i użytkownicy zarejestrowani wyrazili by swoje poglądy polityczne.
Ja bym się raczej opowiedział za apolitycznością Stowarzyszenia i nie wikłania w to preferencji politycznych poszczególnych jego członków. Raczej ponowiłbym prośbę/propozycję o zajmowanie jednoznacznego stanowiska w ważnych dla gminy sprawach i działanie związane z jego promowaniem.
Możemy sobie troszkę popolitykować na forum ale Stowarzyszenia w to nie mieszajmy.
Pozdrawiam |
|
Autor |
Obywatel_z_Bialaczowa
Użytkownik
Dodane dnia 30-03-2010 22:05 |
|
|
Teresa napisał/a:
Potwierdzam wypowiedź zbigniewa. Wprawdzie Kol Piotr Jachowicz nie życzył sobie rozgłosu, ale skoro się ukazała dokładam swoją opinię.
Jest b.dobrym i odpowiedzialnym organizatorem imprez sportowych.
Mam nadzieję,że się nie zmieni.
Doskonale, może odciąży jednego z Radnych, który nie może znaleźć czasu na ważniejsze sprawy i skupia się tylko na sporcie
Panie Piotrze proszę trzymać kurs
Edytowane przez Obywatel_z_Bialaczowa dnia 30-03-2010 22:06 |
|
Autor |
Teresa
Moderator
Dodane dnia 30-03-2010 22:09 |
|
|
Ależ proszę zdzisiu700 wezwałeś mnie do tablicy więc już ci odpowiadam bez dodatkowych postów całą moją
KARIERĘ POLITYCZNĄ
1963 do 1976 - ZHP w tym 5 lat drużynowa
marzec 1979 do maj 1982 - przewodnicząca Związku Socjalistycznej Młodzieży Polskiej
1977 - 1986 członek ZNP ( Związek Nauczycielstwa Polskiego)
listopad 2008 do nadal Prezes SPiRGB
i KARIERĘ ZAWODOWĄ
1977 do 1986 nauczyciel przedszkola w Radomiu
01.1987 do 03.1988 - kierownik osiedlowego Domu Kultury w Radomiu
04.1988 do 1991 - nauczyciel przedszkola w Radomiu
1991 do XII 2009 dyrektor przedszkola ( 150 dzieci, 34 os. kadry) w Radomiu
01.01.2009 emeryt
od 01.10.2009 - do nadal dyrektor prywatnego przedszkola 1/2 etatu
OD MARCA 1991 - N i S
I na koniec TO CO OSIĄGNĘŁAM ZAWDZIĘCZAM TYLKO SOBIE .
Kariery politycznej i zawodowej członków zarządu i całego Stowarzyszenia nie znam i mnie NIE INTERESUJE. Dla mnie ważne jest jacy są i co robią bezinteresownie dla tych , co nic nie robią i dla tych co chcą coś zrobić.
Pozdrawiam.
|
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Dodane dnia 02-04-2010 12:26 |
|
|
Nie wiedziałem
Szacunek i
godne naśladowania.
Nie powiem jestem bierny w moich poczynaniach ze względu na fakt iż nawet będą doktorem i wiedząc na temat prawie wszystko (jestem dociekliwy i dążę do sedna prawdy) nie chce się przekrzykiwać z ludźmi małej wiary. Ludzie ci nie wiedząc nic w danej(lizną trochę tematu) dziedzinie uważają się za ekspertów na miarę światową.
Postaram się to naprawić. Kiedy będzie następne zebranie stowarzyszenia?/jakie istotne tematy będą poruszone. Mam nadzieje że wstęp wolny bez przynależności do SPiRGB.
Pozdro. mały zdziś
Edytowane przez zdzisiu007 dnia 02-04-2010 12:31 |
|