Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów.
News Search:
Strona Główna · Historia - czy Hitler był w Białaczowie? · Znani z Białaczowa · Artykuły · Download · Linki · Galeria · OGŁOSZENIAListopad 25 2024 12:51:32
Obecny adres IP
52.14.6.41
Nawigacja
Statut
Ogłoszenia drobne
Strona Główna
Pogoda - Białaczów
Historia - czy Hitler był w Białaczowie?
Oświadczenie
LKS Białaczów
Kontakt
Szukaj
OGŁOSZENIA
Archiwum newsów
NASZE INICJATYWY
NOSTALGIA BAND
Ostatnie Artykuły
"Przeniknąć siebie...
Melancholia końca r...
Diagnoza stanu rzeczy.
Stracone pokolenie?
Nasze dzieci - nasz...
Użytkowników Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 327
Nieaktywowany Użytkownik: 0
Najnowszy Użytkownik: Uloni1
Orkiestra dęta
Najnowszy Album

Parczów
Losowa fotografia
Zaprzyjaźnione strony
Szkoła Podstawowa w Białaczowie
Szkoła Podstawowa - Miedzna Drewniana
BIP
Zespół muzyczny ,,Nostalgia Band-Białaczów
Zobacz Temat
Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów. | Białaczów. | Białaczów.
Strona 3 z 3 < 1 2 3
Autor RE: Wybory już się zbliżają - Wybierz przyszłość.
Viki Biera
Użytkownik

Data rejestracji: 15.11.08
Dodane dnia 21-11-2010 07:35
edek napisał/a:
Niestety ja muszę tyrać na takich pseudo" poetów , filozofów i dziennikarzy "

Wcale nie musisz. Kto cię zmusza? To twój wybór. Trzeba było się uczyć to byś dziś nie tyrał. Mówiłem Ci już kiedyś, że dokonujesz w życiu złych wyborów?smiley

ps Pewnie słyszałeś kiedyś o erudycie, ale ciekaw jestem czy znasz znaczenie tego terminu.

Edytowane przez Viki Biera dnia 21-11-2010 07:56
Wyślij Prywatną Wiadomość
edek
Użytkownik

Data rejestracji: 03.04.10
Dodane dnia 21-11-2010 10:59
No proszę , jaki to kolega wykształcony.Nie będę prowadził polemiki i licytacji na temat wykształcenia . Tak na marginesie to proszę nie obrażać ludzi - właśnie tych ciężko harujących ( na pewno wielu z nich ma większe wykształcenie i kulturę niż kolega ).VIKI BIERA pokazałeś już klasę w dyskusji z panią Teresą. Pozdrawiam Obywatela z Białaczowa.
Viki Biera
Użytkownik

Dodane dnia 21-11-2010 11:43
edek napisał/a:
No proszę , jaki to kolega wykształcony.Nie będę prowadził polemiki i licytacji na temat wykształcenia . Tak na marginesie to proszę nie obrażać ludzi - właśnie tych ciężko harujących ( na pewno wielu z nich ma większe wykształcenie i kulturę niż kolega ).VIKI BIERA pokazałeś już klasę w dyskusji z panią Teresą. Pozdrawiam Obywatela z Białaczowa.

No proszę mamy i margines. Myślałem, że tu nie znajdę ludzi z marginesu ale jednak się myliłem. Obraza pojęcie względne. "Jaś" może czuć się obrażony (na system chyba) że poza harowaniem na nic go więcej nie stać. Bo jak się czegoś nie nauczył to chyba logiczne, że tego nie umie. A co do Ciebie Szanowny Edziu myślałem , że na więcej Cię stać. A Ty podpierasz się jakimś anonimem z kosmosu i Teresą -specjalistką od Rabatek. Pogłówkuj sam i tak zorganizuj sobie życie, żebyś nie musiał harować i mieć ogrom czasu. Na refleksję nad sobą.A najlepiej wstąp do pisu. Tam potrzebują takich jak Ty. A może już jesteś?smiley

Edytowane przez Viki Biera dnia 21-11-2010 11:47
abak
Użytkownik

Data rejestracji: 09.01.10
Dodane dnia 21-11-2010 19:55
Viki Biera

Mam prośbę do Ciebie.
rzadko jestem na forum (bo jestem dosyć daleko), widzę, że dobrze piszesz i jesteś niezły "w te klocki" . Inni nie mogą jakoś Cię przegadać. Ale proszę Cię, pogódź się ze Stowarzyszeniem. Jesteś potrzebny i dla Stowarzyszenia i dla BIAŁACZOWA. Jest tyle do zrobienia.Tak nieźle Wam szło. Proszę...
Pozdrawiam
edek
Użytkownik

Dodane dnia 22-11-2010 09:03
Zgadzam się z abakiem .W szczekaniu VK jest BARDZO DOBRY .Nie muszę organizować sobie życia.Wezmę przykład z ciebie "Będę się opierniczał zdjęcia cykał itp ".Ja gdy bym tak ciężko pracował jak ty to bym pewnie w zimę w japonkach chodził.Życzę ci abyś po wyborach został nadwornym fotoreporterem pana wójta (chyba o to ci chodzi - chociaż do tego tez się nadajesz )
Viki Biera
Użytkownik

Dodane dnia 22-11-2010 09:33
edek napisał/a:
Zgadzam się z abakiem .W szczekaniu VK jest BARDZO DOBRY .Nie muszę organizować sobie życia.Wezmę przykład z ciebie "Będę się opierniczał zdjęcia cykał itp ".Ja gdy bym tak ciężko pracował jak ty to bym pewnie w zimę w japonkach chodził.Życzę ci abyś po wyborach został nadwornym fotoreporterem pana wójta (chyba o to ci chodzi - chociaż do tego tez się nadajesz )

Edziu!!!! Czyżbyś wybory przegrał i tak cieniutkim głosikiem nadajesz? Z jednej strony szkoda mi Cię, bo mam wiele współczucia dla ludzi którym się nic nie udaje, ale z drugiej strony to oni są sami sobie winni bo sami się od kogoś uzależniają. Tylko ludzie niezależni, ludzie którzy są panami sami dla siebie, i robią to co lubią, mogą cieszyć się z życia i cykać zdjęcia, czyli pisać poezję światłem. Ale nie wiem czy Ty to kiedykolwiek zrozumiesz. "Chyba na zawsze Ci pozostanie, nikomu niepotrzebne mozolne tyranie"smiley

ps. Japonki wiosną będą na topie.

Edytowane przez Viki Biera dnia 22-11-2010 09:36
edek
Użytkownik

Dodane dnia 22-11-2010 09:51
Brawo coraz bardziej się nakręcasz - tak trzymać . Gdzie mnie się równać z taką "wybitną jednostką " jak Ty .Tą niezależność widać w twoim postępowaniu - dosłownie poraża.Na koniec bardzo cię proszę nie troskaj się o mnie , martw się lepiej o siebie (fotograf to naprawdę ciężki kawałek chleba )
Viki Biera
Użytkownik

Dodane dnia 22-11-2010 12:05
edek napisał/a:
Brawo coraz bardziej się nakręcasz - tak trzymać . Gdzie mnie się równać z taką "wybitną jednostką " jak Ty .Tą niezależność widać w twoim postępowaniu - dosłownie poraża.Na koniec bardzo cię proszę nie troskaj się o mnie , martw się lepiej o siebie (fotograf to naprawdę ciężki kawałek chleba )

Edziu!!! Taką mam duszę i lubię się troszczyć nie tylko o siebie, co oczywiście nie przeszkadza mi być niezależnym w tym co robię. I jeszcze jedno. Ja nie jestem fotografem. Pomyliłeś fotografa z fotografikiem. Fotograf to zawód. A fotografik to pasja w której się realizuje.

Strona 3 z 3 < 1 2 3
Skocz do Forum:
Opoczno.info
Hitler w Białaczowie?
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Gniazdo Rodzinne
Zamek i pałac
Zamek
Pałac Platerów
Powstanie Styczniowe
Oficjalna strona miasta Opoczno
PLATEROWIE
MUZEUM w OPOCZNIE
Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów