Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów.
News Search:
Strona Główna · Historia - czy Hitler był w Białaczowie? · Znani z Białaczowa · Artykuły · Download · Linki · Galeria · OGŁOSZENIAListopad 25 2024 10:41:38
Obecny adres IP
3.146.206.246
Nawigacja
Statut
Ogłoszenia drobne
Strona Główna
Pogoda - Białaczów
Historia - czy Hitler był w Białaczowie?
Oświadczenie
LKS Białaczów
Kontakt
Szukaj
OGŁOSZENIA
Archiwum newsów
NASZE INICJATYWY
NOSTALGIA BAND
Ostatnie Artykuły
"Przeniknąć siebie...
Melancholia końca r...
Diagnoza stanu rzeczy.
Stracone pokolenie?
Nasze dzieci - nasz...
Użytkowników Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 327
Nieaktywowany Użytkownik: 0
Najnowszy Użytkownik: Uloni1
Orkiestra dęta
Najnowszy Album

Parczów
Losowa fotografia
Zaprzyjaźnione strony
Szkoła Podstawowa w Białaczowie
Szkoła Podstawowa - Miedzna Drewniana
BIP
Zespół muzyczny ,,Nostalgia Band-Białaczów
Zobacz Temat
Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów. | Białaczów. | Białaczów.
Strona 3 z 3 < 1 2 3
Autor RE: OSĄDŹCIE SAMI.......
slonko
Użytkownik

Miejscowość: Białaczów
Data rejestracji: 08.01.12
Dodane dnia 20-01-2012 07:44
The Codebreaker narobił zamętu nic nowego nie wprowadzając. Nie wyjaśnił żadnego problemu społecznego.
Wyślij Prywatną Wiadomość
slonko
Użytkownik

Miejscowość: Białaczów
Data rejestracji: 08.01.12
Dodane dnia 20-01-2012 09:54

Rewolucja. Zmiana w normach etycznych i moralnych. Jak wielka wyrwa jest w umysłach naszych.

Pewne wypowiedzi na tym forum są atakiem na przyjęty system wartości. Atakiem na prawo i praworządność na straży których powinno stać państwo. Ktoś próbuje pod pręgierzem opinii społecznej postawić:
- nie złodzieja ale okradniętego
- nie złoczyńcę ale pokrzywdzonego
- nie przestępcę ale prawego obywatela bo zauważył zło i ośmiela się zwrócić uwagę na niestosowność postępowania.

To nie łamiący przyjęte od stuleci do stosowania normy zachowania mają się wstydzić ale ci, którzy to zauważyli i wytykają.

Po raz kolejny zadaję sobie pytanie jaki interes w tym widzą obrońcy tych, którzy ewidentnie dopuszczają się bezprawia. Bezprawia, które jest aż nadto widoczne by mogło zostać niezauważone. Jako wyborcy mamy prawo i obowiązek przyglądać się bacznie w jakim kierunku podąża rrozwój naszej gminyr1;. Mamy prawo do informacji na temat podejmowanych działań oraz osądu tych działań. Ludzie, którzy ubiegali się o to by być wysoko postawionymi osobistościami publicznymi muszą być świadomi tego, że będą osądzani za swe postępki.

Staram się unikać pyskówek i nie poddawać się emocjom na tym forum i oczekuję od swych adwersarzy tego samego. Oczekuję merytorycznej dyskusji.

Nasty
Użytkownik

Data rejestracji: 03.09.09
Dodane dnia 20-01-2012 11:45
slonko napisał/a:
gratuluję Ci Nasty. Bardzo" inteligentny żart". Wójt jest z Ciebie dumny. Sam używa określenia rświętojebliwyr1;. Dołączyłeś do jego drużyny r11; Ruch Poparcia Palikota.

A dziękuję ponownie za uznanie,a swoją drogą skąd wiesz że jest dumny? smiley Do tego teraz będziemy się bawić w przynależność partyjną?smiley Rozczaruję Cię, gdyż wbrew pozorom nie opowiadam się za żadną ze stron,także tutaj.Jedynie gdy widzę że ktoś robi sobie festiwal nienawiści,zawiści i plucia jadem dla samego plucia,to ciężko mi się powstrzymać od komentarza.O ile posty poprawne merytorycznie zupełnie mi nie przeszkadzają, tak jak czytam coś o nieświętych mikołajach,zżeraniu kiełbasy,manipulowaniu i kto się jakim samochodem rozbija,to płakać mi się chce ze śmiechu smiley
Akurat tym filmikiem chciałem zwrócić uwagę na to w kogo się większość szczujących tutaj przeistacza,bo wychodzi na to że
Ci ludzie ktorzy wypowiadaja sie pozytywnie to wlazidupy, a wy jestescie wprost niesamowici...

Karol słusznie zwrócił uwagę że na dodatek
ktoś tu przekroczył pewna barierę tzn. wmieszał w to wszystko niewinne dzieci a to według mnie jest grrrubym przegieciem

Naprawdę niektórzy z was nie mają chyba wystarczająco własnych problemów oraz nadmiar czasu wolnego,żeby wtrącać się w cudze i na dodatek bawić się w politykowanie(o ile Lepperiadę można uznać za politykę z prawdziwego zdarzenia) smiley
Ja do stowarzyszenia nic nie mam. Inicjatywa ludzi- coś swietnego. Tylko są tutaj takie jednostki, (wszak może nie jest ich aż tak wiele. mozna przeciez miec kilka kont i zabawe z tym) które niszcza atmosfere dowartosciowując sie. To przemieniło sie w forum typu "Hej, ide sobie opisaćwójta, bo dzis to mam taki ch**y humor. Idziecie ze mną?". Kochani, to wam szkodzi.

To x100, nie mam nic więcej do dodania.
Edytowane przez Nasty dnia 20-01-2012 11:46
2rota
Użytkownik

Data rejestracji: 21.11.11
Dodane dnia 20-01-2012 12:18
Nasty lub The Codebreaker zdecyduj się kim jesteś lub po prostu korzystając z BIP Białaczów zamieść oświadczenie(może zarządzenie) wyjaśniające wszystkie niejasności.
The Codebreaker
Użytkownik

Data rejestracji: 18.01.12
Dodane dnia 20-01-2012 15:41
Hahaha, ja wójt? dobre żarty. To tylko pokazuje na jakim poziomie jestescie. Wójt miałby tu pisac i sam sie bronic xD I w dodatku piszesz ze jestem równiez znany pod kontem "Nasty"? Mylisz sie panie dominiku...
2rota
Użytkownik

Data rejestracji: 21.11.11
Dodane dnia 20-01-2012 15:56
Ha ha ha ale z wójta jajcarz
The Codebreaker
Użytkownik

Data rejestracji: 18.01.12
Dodane dnia 20-01-2012 16:01
Myslisz ze osoba która cie rozgryzła jest wójtem? smiley Zdziwiłbys sie chłopie.

Ale to juz w ogole dziwna rozmowa sie robi... Przeciez to był temat w ktorym mieliscie obsmarować cały ug... Moze tak szanowny Admin usunie oba tematy? Bo one po prostu są niesmaczne ;/ A osoby które uwazaja mnie za wójta- polecam wizyte w naszym ośrodku zdrowia smiley
Strona 3 z 3 < 1 2 3
Skocz do Forum:
Opoczno.info
Hitler w Białaczowie?
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Gniazdo Rodzinne
Zamek i pałac
Zamek
Pałac Platerów
Powstanie Styczniowe
Oficjalna strona miasta Opoczno
PLATEROWIE
MUZEUM w OPOCZNIE
Elektroniczna Kronika Gminy Białaczów