Autor |
RE: Wójt jest dobry... |
Obywatel_z_Bialaczowa
Użytkownik
Data rejestracji: 28.02.10 |
Dodane dnia 16-11-2010 23:37 |
|
|
Pani Tereso proszę nie przepraszać i nie pisać takich postów. Nie ukrywam że to co czytam w tym temacie jest dla mnie mocno zniechęcające do aktywnego powrotu na forum.
Chciałbym także poznać znaczenie wpisanego przez Panią słowa "produktywny" - czyżby miała Pani jakieś uwagi względem mojej osoby? Jeśli tak to proszę pisać wprost bez cudzysłowów.
Podsumowując ten wątek jest dla mnie wielkim rozczarowaniem, nie dość, że w Stowarzyszeniu dzieje się coś złego, nie dość że nagle sympatie polityczne zaczynają dochodzić do głosu to jeszcze wracamy do tematu kto jest kto... To jest własnie atut tego miejsca że można zostać anonimowym - proszę to uszanować i pójść dalej tak jak radziłem w poprzednim poście, który oczywiście został odczytany jako próba chronienia Pana VikiB. bo przecież nie można po prostu mieć dobrych intencji - masakra
PS Jak sięgnie Pani do archiwum to zobaczy Pani m.in. mój spór z Panem VB, w którym to dyskutowaliśmy jak to ujawniłem jego personalia i jak to chciał mnie podawać o to do sądu. Poza tym sam ton wypowiedzi jest tak różny że takie insynuacje nie świadczą najlepiej o ich autorze.
Pozdrawiam |
|
Autor |
klemens
Użytkownik
Data rejestracji: 24.11.08 |
Dodane dnia 17-11-2010 09:08 |
|
|
Obywatel_z_Bialaczowa napisał/a:
To jest własnie atut tego miejsca że można zostać anonimowym
Możliwe, że to atut, ale zawsze trzeba pamiętać o odpowiedzialności za słowo. Anonimowość, bardzo często niestety, aktywuje złośliwość, próby obrażania i.t.p., bo za tą anonimowością kryje się również bezkarność...
Jem jabłka! |
|
Autor |
Obywatel_z_Bialaczowa
Użytkownik
Dodane dnia 17-11-2010 10:12 |
|
|
klemens napisał/a:
Możliwe, że to atut, ale zawsze trzeba pamiętać o odpowiedzialności za słowo. Anonimowość, bardzo często niestety, aktywuje złośliwość, próby obrażania i.t.p., bo za tą anonimowością kryje się również bezkarność...
W pewnym stopniu nie sposób się nie zgodzić z tą wypowiedzią, z tym że ja nikogo nie obrażam, nikomu nie ubliżam, nie używam słów potocznie uważanych za niecenzuralne itd., a w sytuacjach podbramkowych organy ścigania potrafią zidentyfikować 99% osób korzystających z internetu.
Z drugiej strony pozwala na swobodną polemikę i wyrażanie swojego zdania bez obawy o zemstę ze strony władz lub innych adwersarzy.
Pozdrawiam |
|
Autor |
klemens
Użytkownik
Data rejestracji: 24.11.08 |
Dodane dnia 17-11-2010 15:57 |
|
|
Obywatel_z_Bialaczowa napisał/a
Z drugiej strony pozwala na swobodną polemikę i wyrażanie swojego zdania bez obawy o zemstę ze strony władz lub innych adwersarzy.
Hmm, szkoda, że Pan taki strachliwy...
Jem jabłka!
Edytowane przez klemens dnia 17-11-2010 15:59 |
|
Autor |
Teresa
Moderator
Miejscowość: Radom
Data rejestracji: 15.11.08 |
Dodane dnia 17-11-2010 19:04 |
|
|
Poddaje się !!! , chyba tym P.S. Pan mnie przekonał ,że się mylę. Chciał Pan załagodzić sprawę i chyba słuszna racja "stało się". Tylko proszę nie pisać ,że w ferworze pracy można przez pomyłkę usunąć coś z forum. Tego sobie nie wyobrażam. Ale mniejsza z tym. Pisząc "produktywny" miałam na myśli - produkujący dłuuugie teksty na naszej stronie . I jak mogę mieć jakieś uwagi do Pana osoby ,skoro nie wiem kim Pan jest. To było tylko skojarzenie wynikające z Pańskiego tekstu i zaangażowania Kol.WikiBiera w pracę na komputerze. Słówka w "...." - zniekształconej polszczyzny używam często dla humoru tekstowego .
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam. Już milknę. |
|
Autor |
Obywatel_z_Bialaczowa
Użytkownik
Dodane dnia 17-11-2010 20:51 |
|
|
Pani Tereso głowa do góry i proszę nie dać się wciągnąć w niepotrzebne przepychanki. Nie wiem co tam się stało i nie wiem kto jest czemu winny. Wiem jedno, do tej pory zawsze podobała mi się Pani postawa - niestety widzę że to wydarzenie wytrąciło Panią z równowagi.
Proszę zostawić to co się stało i skupić się na tym co trzeba zrobić aby było lepiej - myślę że Pan Piotr jako administrator strony doskonale sobie poradzi ze znalezieniem sprawcy.
PS Proszę się skupić na tym co jest napisane a nie kto pisze - to moja prośba do wszystkich użytkowników forum.
Pozdrawiam |
|