Autor |
RE: DRUGIE OBLICZE ...... |
2rota
Użytkownik
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 19-01-2012 20:10 |
|
|
Gdzie znajdę odpowiedź na pytanie sołtysa Gdzie się podziały pieniądze ze sprzedaży szkoły i 130 ha ziemi |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Data rejestracji: 18.01.12 |
Dodane dnia 19-01-2012 20:18 |
|
|
No może mi pan uwierzyć Panie D. że nie mam zielonego pojęcia. Wszak mnie też to ciekawi. Ale z tego powodu nie robie takiej burzy |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 20:19 |
|
|
Jeszcze raz.
The Codebreaker jesteś bardzo konkretnym i chyba dobrze znającym finał tej sprawy. Podziel się z nami swoją wiedzą. Przecież to forum cały czas oczekuje, żeby ktoś odpowiedzialny powiedział konkretnie nie szczędząc szczegułów - jak jest zalatwiona sprawa Pani Gruszczyńskiej.
|
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 20:21 |
|
|
Po pierwsze, nie jestem odpowiedzialny. Po drugie, pisałem juz kilka razy, iż nie wiem wiele. Po prostu chciałem was prosic o zachowanie resztek moralnosci i kultury osobistej. Taak, rozumiem mamy demokracje. Ale zastanówmy sie nad tym co robimy, bo między demokracja, a anarchią jest cienka linia... ;/ |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 20:26 |
|
|
Nic się nie dowiedziałem. Dobrej nocy mimo wszystko wójcie. Jutro może r30;. . |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 20:30 |
|
|
Brakuje mi trochę do wójta... Ale myśl panie D. jak chcesz Ewidentnie szukasz zwady, bo gdy tylko przewinie sie cos w stylu "dajcie sobie juz spokój" Ty sie zawijasz. Już powiedziałem, nie jestem wójtem, Wiele tez nie wiem. Zrozum |
|
Autor |
MANIPULANT
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 20:45 |
|
|
code coś tam mówisz ze ludzie są stronniczy a ty jaki jesteś obstajesz za niektórymi i robisz siebie adwokata urzędu gminy
manipulant |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 20:54 |
|
|
Hahaha... to że mam poglądy przeciwne do waszych czyni ze mnie adwokata ug? Brzydzę sie biurokracją i temu podobnym rzeczom. Ale wy po prostu jestescie żenujący... Macie pretensje do wójta, zaraz do pani B, chwile potem do jej dzieci, bo na kolonie jada (z drugiej strony, faktycznie one nie widziały tej wichury, alee zaraz, one zapewne siedziały same w domu, gdy ich rodzice własnie zapieprzali w ug). Ludzie określcie sie, macie pretensje ws Pani Gruszczynskiej, pani B też ma chore dziecko i nic... Ale kazdy widzi tylko czubek własnego nosa, no i rzecz jasna- sąsiad nie moze miec wiecej od nas! |
|
Autor |
slonko
Użytkownik
Miejscowość: Białaczów
Data rejestracji: 08.01.12 |
Dodane dnia 19-01-2012 21:15 |
|
|
W związku z tym , że dyskusja zaczęła nabierać merytorycznego charakteru to zapytam The Codebreaker bo okazuje się, że ma jednak dużą wiedzę na temat funkcjonowania gminy. Zastanawiam się czy na stronach BIP można w nieskończoność robić poprawki w wydawanych zatwierdzonych już i podpisanych aktach prawa miejscowego. |
|
Autor |
slonko
Użytkownik
Miejscowość: Białaczów
Data rejestracji: 08.01.12 |
Dodane dnia 19-01-2012 21:40 |
|
|
Do The Codebreakera.
Czy na stronach BIP można w nieskończoność robić poprawki w wydawanych zatwierdzonych już i podpisanych aktach prawa miejscowego? |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Dodane dnia 20-01-2012 06:15 |
|
|
Ja juz napisałem jaka mam wiedze na ten temat Moze tak troche wiecej czytania ze zrozumieniem? |
|
Autor |
zdzisiu007
Użytkownik
Data rejestracji: 28.03.10 |
Dodane dnia 20-01-2012 10:01 |
|
|
Ja wiem wszystko śmiało walcie z pytaniami. Jestem α i ω. Nie wiecie prawdy. Bazujecie na prawdzie domniemanej. Nie ma wypowiedzi osób powiązanych bezpośrednio ze sprawą. Gdybanie. A na marginesie obrzucanie inwektywami wychodzi najlepiej. Co za bełt na forum. Panie super administratorze samozwańczy czytasz forum, Wiesz co to ban. A może nie wiesz jak usunąć wypowiedź z posta???. A temat drugie oblicze można podpiąć pod wszystko. Sedno sprawy, rozwiązania. Padły pytania na które i tak nie będziecie znali odpowiedzi. Bo oczernić człowieka każdy potrafi. Bo w każdym z nas jest mała bestia.
wasz mały pastor zdziś koniec mowy na dziś
.ps odrobinę optymizmu luz |
|