Autor |
RE: DRUGIE OBLICZE ...... |
Nasty
Użytkownik
Data rejestracji: 03.09.09 |
Dodane dnia 19-01-2012 10:08 |
|
|
2rota napisał/a:
I CO WY NA TO?
I CO?
Ile razy jeszcze to napiszesz? |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 19-01-2012 11:10 |
|
|
Waleczny Nasty- męstwa, motywacji, desperacji i ochoty Ci nie brakuje ale sił (argumentów)wcale a wcale. Ale lubie Cię bo są w Tobie wyraźne oznaki przyzwoitości. Twoje odpowiedzi na forum czytam z uwagą.
I CO TY NA TO?
I CO? |
|
Autor |
Nasty
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 11:37 |
|
|
Ja na to jak na lato
Generalnie mam wielki ubaw z waszego napinania się,plucia żółcią i zawiścią, co w kontekście przywołanych przez któregoś z waszych kolegów wartości katolickich jest iście urocze,także z desperacją to się zagalopowałeś |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 11:48 |
|
|
Piszesz: z waszego napinania się, któregoś z waszych kolegów. Czy dokonałeś podziału na WY i MY? Jeżeli tak to napisz kto to jest WY i kto to jest MY.
A ja i tak Cię lubię. |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 12:04 |
|
|
Kontynuując myśl.
Moim zdaniem na tym forum nie ma Wy i MY a jest społeczność gminy, która w swej bezradności chce się wyżalić i wypłakać a także wyrazić swoje niezadowolenie jak często w takich sytuacjach bywa nie przebierając w słowach. Przywołam wcześniejszą wypowiedź forumowicza w tym temacie, cytuję - r1; społeczeństwo niezadowolone ze sposobu wykonywania władzy ma prawo do "obywatelskiego nieposłuszeństwa". Taki stan przyjmuje postać buntu. Wszelkie bunty i demonstracje nacechowane są gniewem. Tylko taki sposób dialogu staje się skuteczny. Prawo i dobre obyczaje zawłaszczone są przez rządzących i przez nich wykorzystywane. W pewnych sytuacjach konwencjonalna rozmowa przy stole rokowań nie przyniesie skutku i musi być poparta lub zastąpiona przez ulicę i niekonwencjonalne zachowania.r1; - koniec cytatu.
Przedstawiciele władzy nie widzą potrzeby dialogu ze społeczeństwem. |
|
Autor |
edek
Użytkownik
Data rejestracji: 03.04.10 |
Dodane dnia 19-01-2012 12:05 |
|
|
Katastrofa.Ci co obserwują tą pseudo polemikę mają niezły ubaw.(a przede wszystkim pan wójt -ja na jego miejscu pękał bym ze śmiechu)Siedzi sobie wygodnie w foteliku i śmieje się z cymbałów (róbta co chceta i tak mi nic nie zrobita ,przecież wybory wygrałem bezapelacyjnie ) |
|
Autor |
Nasty
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 12:11 |
|
|
Z kółkiem wzajemnej adoracji sami się wyodrębniliście Zobacz co za dziwny zbieg okoliczności, zaraz po nowym roku pojawiło się jakoś dziwnie dużo nowych użytkowników na tym mocno podupadającym forum(które tylko odżywa przy wyborach, tudzież jak trzeba "dop... sąsiadowi", gdzie bardzo pokrywają się godziny dodawania postów(95% w podobnym tonie),rejestracji nowych użytkowników itd.Przypadek goni przypadek
Do do sugerowanego podziału na "my" i "wy" to już wytwór twojej wyobraźni,także mi takich sugestii proszę nie przypisywać.
Z mojej strony to tyle, nie będę się więcej wypowiadał w tym temacie, gdyż uważam iż formuła została wyczerpana.
Prosiłbym również jakiegoś moderatora/administratora o zamknięcie tematu, gdyż problem wymieniony na początku znalazł szczęśliwe zakończenie,a pozostałe wypowiedzi nie wnoszą już nic istotnego dla sprawy. |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 12:15 |
|
|
Nerwy Ci puściły drogi Nasty. Przejdź się na spacer. A już Cię polubiłem. |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Data rejestracji: 18.01.12 |
Dodane dnia 19-01-2012 14:05 |
|
|
Kolega/Koleżanka Nasty ma niestety racje... Ludzie, to mija się z celem. Zorbiliście temat w słusznej sprawie- chwała wam za to! Ale to już się wyjaśniło, a wy teraz zrobiliscie sobie temat do wjeżdżania na wójta i całe "władze" naszej kochanej Małej Ojczyzny. Zachowujecie sie troche jak zawistni gimnazjalisci obsmarowujac ich w internecie, z tym że ich jeszcze moge zrozumieć (ahh ten wiek młodzieńczy) ale was? Jeżeli macie jakieś pretensje, żale czy cokolwiek, idźcie do tego Urzędu i powiedzcie mu to wprost... |
|
Autor |
indywiduum
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 14:45 |
|
|
Kolejny raz czytam, że sprawa się wyjaśniła, że doczekała się szczęśliwego zakończenia a ja nie wiem jak wygląda to zakończenie. The Codebreaker jesteś bardzo konkretnym i chyba dobrze znającym finał tej sprawy. Podziel się z nami swoją wiedzą.Przecież to forum cały czas oczekuje, żeby ktoś odpowiedzialny powiedział konkretnie nie szczędząc szczegułów - jak jest. |
|
Autor |
slonko
Użytkownik
Miejscowość: Białaczów
Data rejestracji: 08.01.12 |
Dodane dnia 19-01-2012 14:50 |
|
|
Przy okazji powiedz "Gdzie znajdę odpowiedź na pytanie sołtysa " Gdzie się podziały pieniądze ze sprzedaży szkoły i 130 ha ziemi ". |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 15:30 |
|
|
Ja nie powiedziałem(napisałem) że to wszystko wiem. Ale każdy z was moze udać sie do UG i chociaż spróbować dowiedzieć sie tego.... alee nie, to przeciez ma przyjsc do was pocztą... |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 15:37 |
|
|
Nieszczęsny - jeżeli nie masz żadnej wiedzy, to siedź na dupie cicho |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 15:44 |
|
|
Hmmm... wszak widze ze ty wiesz wiele... Tylko potrafisz narzekać, a za dzialanie nikt sie zabrac nie potrafi... |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 16:26 |
|
|
pędzę, syrena gdzieś wyje, gdzieś się pali chyba wójtowi laptop przegrzał się. |
|
Autor |
slonko
Użytkownik
Miejscowość: Białaczów
Data rejestracji: 08.01.12 |
Dodane dnia 19-01-2012 17:01 |
|
|
koniec sielanki dla wójta i jego UROCZEJ zastepcy |
|
Autor |
MANIPULANT
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 17:30 |
|
|
Sielankę to oni mają im mieć będą dopóki są na urzędzie.
manipulant |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 19:48 |
|
|
Oj słoonko, widzę że szczerze niecierpisz pani B. Czyżby niedowartosciowanie? Może zazdrosc? Jeśli chcecie cos władzy przekazac to moze jakas rozmowa? Bo to co piszecie na forum raczej nie jest brane poważnie. A co do tych wielu odsłon tej strony, nie jarajcie sie tym. Ludzie się śmieja i z was, i z wójta... |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 20:01 |
|
|
rozumiem, że jesteś bardzo blisko władzy bo twierdzisz w jej imieniu że nie bierze tego poważnie. Nie zdziwił bym się gdybyś to ty był wójte. Z taką desperacją bronisz się ... .
Czekamy na odpowiedzi na kluczowe pytania. |
|
Autor |
The Codebreaker
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 20:07 |
|
|
Hehehe... Kurczę, zostałem wykryty
A tak szczerze, to nie jestem blisko władzy, nie jestem też wójtem Założyłem tylko czysto teoretycznie, że nie biorą sobie tego do siebie. Przecież gdyby to o mnie tak pisało grono anonimowych osób w internecie...nie wiem czy bym się tym przejął. A poza tym, panie strażaku (tak wnioskuję po nicku, oraz wczesniejszych wypowiedziach) oraz niedoszły panie radny, jakie jest pana konkretne pytanie? |
|