Autor |
RE: DRUGIE OBLICZE ...... |
gladiator
Użytkownik
Data rejestracji: 13.01.12 |
Dodane dnia 18-01-2012 17:44 |
|
|
Jaki biedny 11tysiakow ma co miesiąc plus przekrety
gladiator |
|
Autor |
indywiduum
Użytkownik
Data rejestracji: 18.01.12 |
Dodane dnia 18-01-2012 17:47 |
|
|
plus manipulacje |
|
Autor |
indywiduum
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 17:50 |
|
|
i pieczywo gratis |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 18-01-2012 17:54 |
|
|
kiedyś zeżarł mi kiełbaskę z rusztu na imprezie strażackiej |
|
Autor |
jacus
Użytkownik
Miejscowość: białaczów
Data rejestracji: 07.01.12 |
Dodane dnia 18-01-2012 17:56 |
|
|
DLATEGO TAKI PRZY TUSZY !! |
|
Autor |
gladiator
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 17:59 |
|
|
Oszczędny obce kiełbaski żre i suzuki się wozi
gladiator |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 18:00 |
|
|
jakbyś ciągle ucztował po różnych remizach, świetlicach i innych biesiadach też byś tak miał. A co sobie myślisz po co są te obiekty |
|
Autor |
jacus
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 18:11 |
|
|
ALE JAJA !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Autor |
indywiduum
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 18:16 |
|
|
Teraz trochę poważniej.
Zaproponował pracę Pani Gruszczyńskiej w szkolnej kuchni nie wiedząc czy dyrektor szkoły ją przyjmie(kpina). Pytanie czy wydzielił pieniądze z budżetu na to stanowisko pracy i dał je pani dyrektor.
Dewizą jego rniech nie wie lewica co daje prawicar1;. Oto jawność działań władzy samorządowej.
|
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 18:19 |
|
|
Niech nie wie Rada Gminy, niech nie wie Komisja Rewizyjna co robi wójt. |
|
Autor |
jacus
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 18:26 |
|
|
Musiał się jakos ratowac zobaczymy co zrobią dalej ;moze po jakims czasie etat się zwolni dla RODZINY a jest duza. |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 18:34 |
|
|
A CO NA TE WSZYSTKIE PROBLEMY WŁADZA- WŁADZA URZĄDZA SOBIE ZABAWĘ CHOINKOWĄ. ZNÓW POŻRĄ. DZIECI WEŹCIE ZE SOBĄ PACZKI TO WÓJT WAM JE WRĘCZY. |
|
Autor |
jacus
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 18:57 |
|
|
HA ha ha na paczki brakło ale na podwyzke dla szlachty było , no cóz tak juz musi byc to są ludzie bez zasad !!!!!!!!!!!Uwaga dzieci na cukierki bo mogą zniknąc |
|
Autor |
jacus
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 18:57 |
|
|
HA ha ha na paczki brakło ale na podwyzke dla szlachty było , no cóz tak juz musi byc to są ludzie bez zasad !!!!!!!!!!!Uwaga dzieci na cukierki bo mogą zniknąc |
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 19:04 |
|
|
A bedzie tam jeden żerty. ALE NIE DAJCIE SIĘ ZMYLIĆ CHOCIAŻ SIWY TO JEDNAK NIE ŚW MIKOŁAJ. |
|
Autor |
gladiator
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 19:10 |
|
|
Masz racje 2rota pojedzie cały klan i wszysztko legalnie (fikcyjnie komisja rewizyjna zatwiwrdzi)zginie jeszcze pokwitowanie zostawią
gladiator |
|
Autor |
indywiduum
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 19:31 |
|
|
pozwolę sobie uporządkować główny temat:
DD 6 STYCZNIA NAPISAŁ
Wszyscy pamiętają zorganizowana prze Pana wójta akcję charytatywną dla Pani Ani Gruszczyńskiej na leczenie jej syna Karolka . Wójt głośno mówił na scenie w szkole podstawowej ,że nie zostawi jej bez pomocy ,że dziecko najważniejsze, nawet dał parę groszy do puszek . Dziś Pani Ania jest bez pracy. 30 grudnia 2011r pan wójt z pomocą swojej prawej ręki podstępem zwolnili Panią Anię proponując jej rozwiązanie stosunku pracy na zasadzie porozumienia stron .Treść podania dyktowała kadrowa na polecenie zwierzchnika.
Pani Ania pracowała w gminie jako sprzątaczka na czas nieokreślony od 5.01.2009r. Przy redukcji stanowisk powinna dostać odprawę , a następnie zgłosić się po zasiłek dla bezrobotnych. W obecnej sytuacji nie ma pracy, odprawy ani prawa do zasiłku , nie mówiąc o pieniądzach na leczenie Karolka.
Pani Gruszczyńska nie wiedziała co znaczy pojęcie "porozumienie stron" bo nigdy by sama się nie zwolniła.
TERESA administrator 9 stycznia napisała:
Zgodnie z sugestią 2rota zainteresowałam się sytuacją Pani Ani Gruszczyńskiej. W niedzielę rozmawiała ze mną zapłakana. Dziś szczęśliwa ,dzwoni z dobrą wiadomością.
Informuje forumowiczów ,że już dziś o 8.00 Pan wójt wezwał ją do siebie i zaproponował pracę pomocy kucharki w szkole na razie do czerwca Oczywiście przyjęła pracę . Jestem pewna ,że to zasługa strony SPiRGB i wasza.
ale to Wy tworzycie promienie tego słońca. Im więcej promieni tym mniej chmur.
Pan Piotr Kolczyński super administrator 14 stycznia :
Witam.
Na prośbę Pana Jana Jóżwika - wójta Gminy Białaczów
zamieszczam jego oświadczenie dotyczące toczącej się tu dyskusji.
TRZECIE OBLICZE.. czyli burza w szklance wody.
Pani Gruszczyńska zgłosiła się do mnie informując że jest w ciąży. Biorąc pod uwagę bardzo trudną sytuację rodzinną, po ustnym porozumieniu, postanowiłem zatrudnić Panią na stanowisku sprzątaczki, aby zapewnić Jej i Jej rodzinie środki finansowe. Zatrudnienie miało trwać do końca urlopu wychowawczego. Gdy czas ten doszedł końca Pani Gruszczyńska przyniosła zwolnienie lekarskie. Zapewniłem że w czasie jego trwania poszukamy innego zatrudnienia (zatrudnienia RZECZYWISTEGO, a nie FIKCYJNEGO). Pani Gruszczyńska bojąc się chyba że zostanie bez pracy, z niezrozumiałych dla mnie względów zwolnienie lekarskie wycofała (została ZMANIPULOWANA??). Po konsultacji z dyrektor szkoły postanowiłem zaproponować pracę w szkolnej kuchni, co zostało przez Panią Gruszczyńską przyjęte jako cyt. rSpełnienie moich marzeńr1;. Jeśli spełni oczekiwania pracodawcy zostanie zatrudniona w szkole. O udzielanej Jej i Jej rodzinie pomocy może mówić tylko sama, (niech nie wie lewica co daje prawica). Obecnie zaproponujemy odpisanie z podatku jednego procenta z podatku, na leczenie chorego dziecka.
To wszystko..
Życzę więcej wiary w ludzi.. Pozdrawiam.
Jan Jóźwik
P.S. Wściekła nagonka zapoczątkowana przez indywidua które same mają sporo brudu za paznokciami (ich bliscy jak i otoczenie również), jak i indywidua którym zmanipulować się nie pozwoliłem - manipulują na mnie. W związku z tym można spodziewać się jeszcze niejednego jest to pierwsza i ostatnia moja wypowiedź na tym forum.
|
|
Autor |
2rota
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 19:35 |
|
|
I CO WY NA TO?
I CO? |
|
Autor |
indywiduum
Użytkownik
Dodane dnia 18-01-2012 19:55 |
|
|
Wójt oznajmił rObecnie zaproponujemy odpisanie z podatku jednego procenta z podatku, na leczenie chorego dziecka. To wszystko..r1;
Tak też zrobił.
Na stronie BIP ukazało się ogłoszenie o możliwości przekazania pieniędzy na rzecz jednej z kilkudziesięciu tysięcy działających w kraju (w naszej gminie też) organizacji pożytku publicznego: Polskie Towarzystwo Walki z Kalectwem Oddział w Kutnie (ul. Kardynała S. Wyszyńskiego 11/5). Z dopiskiem: rKarolek Gruszczyński z Sobieniar1;
To wszystko
|
|
Autor |
MANIPULANT
Użytkownik
Dodane dnia 19-01-2012 05:28 |
|
|
Nie wiem czy zauwazyliscie ale wszystkie zdjęcia z galeri strony ug związane z występem pana Jurczynskiego zostaly usunięte.Czemu' czy pan J się czegos obawia a moze sumienie się odzywa .
manipulant |
|